Szponzorált tartalom

e-tanusitas.eu

e-tanusitas.eu

Mással is megtörtént már, hogy magabiztosan belevágott valamibe, majd rá kellett jönnie, hogy valójában teljesen felkészületlen az adott témában? Én nemrégiben belekerültem egy efféle szituációba. Nyugodtan üldögéltem az ügyvédem irodájában arra várva, hogy véglegesítse az eladásra kínált ingatlanom adásvételi szerződését, amikor közölte velem, hogy a papírok között nem szerepel a ház energetikai tanúsítványa.

Sürgősen intézkednem kellett, ezért az e-tanusitas.eu segítségét kértem, akik profi módon oldották meg a problémát. Ennek a weboldalnak a munkatársai sokéves tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, továbbá a cégnek az ország teljesen területén vannak kirendeltségei, ami lehetővé teszi számukra, hogy 24, sőt, akár már 12 órán belül kiállítsák a kért energetikai tanúsítványt.

Ha számunkra fontos a gyorsaság és a jó ár, nem is kell tovább keresgélnünk, ugyanis az e-tanusitas.eu-nál jobb árat egyetlen konkurens cég sem kínál. A gyorsaságot pedig talán nem is kell magyarázni.

Amint felvesszük a kapcsolatot az e-tanusitas.eu csapatával egy űrlap kitöltése útján és túl vagyunk egy rövid telefonbeszélgetésen, amely során felveszik a szükséges adatokat, máris elindul az ügyintézés. Hamarosan megtörténik az ingatlan helyszíni felmérése, amely során ellenőrzik a nyílászárók, a padló, a födém, a fűtésrendszer, a lehűlő felületek és a melegvízellátó rendszer állapotát. Ezt követően már csak arra kell várnunk, hogy elkészüljön a végleges energetikai tanúsítvány, amelyet futárszolgálat vagy e-mail útján is kézhez kaphatunk.

Akinek bővebb információkra van szüksége az energetikai tanúsítvány fogalmával, a besorolási skálával vagy az ügyintézéssel kapcsolatban, annak azt javaslom, hogy látogasson el az e-tanusitas.eu weboldalra, itt ugyanis részletes és világos útmutató vár minden érdeklődőt.