Szponzorált tartalom

BalatonPRO

BalatonPRO

Gyerekkoromban rengeteg ismeretterjesztő könyvet olvastam. Ezt legfőképpen annak köszönhetem, hogy nagymamám nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy nagyon fiatal kortól már lehetőségem legyen mindig azt olvasni, amit csak szeretnék. Biztos vagyok benne, hogy az ismeretterjesztők mellett vásárolt képregény magazinok nem igazán érték meg az árukat. Ettől függetlenül mamámat sosem hallottam panaszkodni emiatt.

Ha csak azért kellett egy magazin, mert volt benne valami különleges figura, azt is megvette nekem. Bár így visszanézve, most már vicces, hogy be tudtam dőlni ilyen marketing fogásoknak, de még mindig azt érzem, hogy emiatt olvasok most sokat. Tudom, hogy az olvasás nem egy elit cselekvési forma, hanem bárki belekezdhet. Olyan kalandokat és élményeket élhet át ezeken keresztül az ember, amit más médiafelületeken nem tudna elérni. Sok filmet is néztem, de csak a könyvekben találtam meg azt a földhözragadtságot, amitől az ember tényleg azt érzi, hogy a cselekmény vele is megtörténhetett volna.

Az utóbbi időben olvastam egy regényt, ami a hajózással foglalkozott. El is képzeltem, hogy milyen szép lenne vitorlázni a Balatonon. Utánanéztem interneten, hogy van-e olyan hely, ahol lehetőségem lenne hajót bérelni. Találtam is nemsokára, mikor feltűnt egy Home – BalatonPRO kiírás. Nem gondolkoztam túl sokat, elvégre még csak az érdeklődés fázisban voltam. Ettől függetlenül nem hittem volna el akkor, hogy a Home – BalatonPRO gombra kattintva be is fejeződik a keresésem.

Azért történt ez így, mert a BalatonPRO szolgáltatása minden igényt kielégít. Nem számít, hogy az ember a barátainak akar szervezni bulit, vagy esetleg egy céges rendezvényt akar tartani. A Home – BalatonPRO oldalára kattintva, pár egyszerű lépés után minden vitorlázással kapcsolatos álmunk valóra válhat. Elsőként ez azért lehetséges, mert az oldal kialakítása kiváló. Nem kell attól félnünk, hogy a régi internetes oldalak igénytelensége fog fogadni minket. Az a mókás, hogy rengeteg cég nem fogja fel ennek a fontosságát. Viszont abban a pillanatban, hogy megláttam a szépen megtervezett oldalt, azonnal tudtam, hogy jó helyen járok.

Ebben az is segített, hogy a BalatonPRO webfejlesztő csapata a „kevesebb több” elve szerint alakította ki az oldalt. Ez már a designban is egyértelművé válik. A fehér és lágy kék szín keveréke nem terheli túl az ember szemét, de rögtön megadja az egész hely hangulatát. Gyerekkoromban a Balaton mellett nőttem fel, úgyhogy biztosra mondhatom, hogy pontosan azt az érzést kelti bennem a BalatonPRO oldala, amit kicsiként éreztem, mikor leértünk a partra.

Persze a kinézet nem minden, az is elképesztően fontos, hogy a szolgáltatás milyen. Átolvastam a kezdőlapon, hogy mégis mire számítsak tőlük. Biztosítottak újfent afelől, hogy mennyire sokoldalú a szolgáltatásuk és mindenki számára ki tudnak alakítani egy megfelelő ajánlatot. Végignéztem a kis listáján annak, hogy milyen programokat vállalnak. Valóban, születésnaptól kezdve, a legénybúcsúig bármit meg lehet szervezni náluk. Hihetetlen dolog elképzelni, ahogy egy vitorlás szélén állok, miközben a tizennyolcadik születésnapomat ünneplem. Vagy akár egy romantikus randevút is lehet szervezni egy vitorlásra.

Nagyon könnyen elérhetőek. Erre már az oldalon is több lehetőségünk van, de emailben és telefonon is el tudjuk érni őket. Az ügyintézésről csak annyit tudok mondani, hogy kiváló, minden kérdésemre válaszoltak és nagyon hamar letudtuk a szervezkedést. Nemsokára már pakolhattam is a csomagjaimat, hogy így, a késő nyárban legyen egy vitorlás kalandom.