Szponzorált tartalom

https://www.pannonsafe.hu/

https://www.pannonsafe.hu/

Nevezzetek nyugodtan paranoiásnak, de mióta hallottam a hírekben, hogy milyen károkat okozott egyes lakóházakban a sok augusztusi jégeső, illetve olvastam, hogy kutatók egyre több esélyt látnak arra, hogy tornádó alakuljon ki nálunk, egyre fontosabbnak tartom, hogy rendelkezzünk lakásbiztosítással. Hiszen bármi megtörténhet!

A pénzügyek világa soha nem tűnt egyszerűnek (bár azért hétköznapi dolgokat egész jól tudok kezelni), és miután elkezdtem komolyan utánajárni a lakásbiztosítás kérdéskörének, csak bizonytalanabb lettem. Ugyanis rengeteg szolgáltató és hihetetlen mennyiségű információ kering mindenhol. Ráadásul a reklámok is úgy állítják be a biztosítások megkötését, mintha lehetetlen feladat lenne.

Egyelőre nem is akartam biztosítást kötni, csak tájékozódtam volna az ingatlanbiztosítási lehetőségekről. De most a sok infó miatt teljesen elbizonytalanodtam. Mi van, ha rosszul fektetem be a pénzem, és a biztosítással csak nagyobb bajt akasztok a nyakunkba? És egyáltalán melyik az a szolgáltatás, amit meg tudok engedni magamnak?

Kétségbeesett helyzetemből egy ismerős ajánlása mentett ki. A nekem ajánlott oldal a https://www.pannonsafe.hu/ volt, aminek hála mostanra már nem tűnik olyan kilátástalannak a helyzet.

Pénzügyek intézése szakértő segítséggel

A pannonsafe egy (főként biztosításokkal és hitelekkel kapcsolatos) pénzügyek biztonságos kezelésével foglalkozó cég. Szolgáltatásukat igénybe véve az adott területhez értő személyi tanácsadó segítségével találhatjuk meg a számunkra (és ami még fontosabb: a pénztárcánk számára) leginkább megfelelő befektetési lehetőséget.

A pannonsafe a következő pénzügyi kérdésekben tud segíteni:

 • KGFB
 • CASCO
 • utasbiztosítás
 • lakásbiztosítás
 • vállalkozói biztosítás
 • nyugdíjbiztosítás
 • lakástakarék
 • egészségbiztosítás
 • személyi kölcsön
 • lakáshitel
 • hitelkiváltás.

A szolgáltatások mellett a https://www.pannonsafe.hu/ oldalról számos fontos információt is megtudhatunk az egyes termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban. Továbbá találhatunk az oldalon a tájékozódást segítő online kalkulátorokat, illetve egy blogot is, ahol főként különböző biztosításokhoz kapcsolódó bejegyzéseket olvashatunk. Az oldal felkeresése tehát nem csak akkor ajánlott, ha pénzügyi befektetést indítanál egy szakértő segítségével. Hanem nagyon hasznos tipp akkor is, ha egyelőre nem szeretnél hitelt felvenni, vagy biztosítást kötni, hanem csak tájékozódnál.

Minden, amit a lakásbiztosításról tudni érdemes – egyszerű és közérthető formában

A https://www.pannonsafe.hu/ tájékoztató anyagaiban nagyon jó, hogy a reklámokkal ellentétben itt minden egyszerűen, átláthatóan és bárki számára érthető módon van megfogalmazva. Mivel engem a lakásbiztosítás érdekelt leginkább, így a termékek fülre kattintva ezt a terméket választottam ki.

A lakásbiztosítással foglalkozó aloldal előszöris felhívja a figyelmet arra, hogy ha van már lakásbiztosításod, akkor is érdemes néha alaposan átnézni a szerződést. Hiszen az idők során számos körülmény változtathat a biztosítási feltételeken. Új biztosításra van például szükség, ha bővül a család. Beleszólhat a dolgokba egy új háziállat érkezése. Illetve befolyásolhatja a feltételeket a ház felújítása (pl. napelemek telepítése, szigetelés stb.) is.

A lakásbiztosításra vonatkozó információkat az oldal ezek után ügyfeleik leggyakoribb kérdéseinek felhasználásával mutatja be. A kérdések nyomán – a teljesség igénye nélkül – megtudhatjuk például, hogy kik köthetnek lakásbiztosítást és mennyi időre. Tájékozódhatunk arról, hogy mekkora a megfelelő biztosítási összeg, és mire lehet számítani, ha kár keletkezik (ebben az oldalon elérhető online kalkulátor is segíthet). Megtudhatunk olyan fontos információkat, mint az, hogy milyen lehetőségeink vannak akkor, ha csupán bérlői vagyunk az adott ingatlannak. És tájékozódhatunk arról is, hogy mi a teendő különböző károk (pl. betörés, viharkárok stb.) megtörténte esetén.

A https://www.pannonsafe.hu/ az ügyfelek kérdéseinek bemutatásán és megválaszolásán kívül felhívja a figyelmet arra is, hogyha esetleg elégedetlenek lennénk már meglévő lakásbiztosításunk körülményeivel, feltételeivel – a KGFB-hez hasonlóan – lehetőségünk van biztosítót váltani.

A tájékoztató anyag összességében nagyon hasznos. Alapos átolvasása után az ügyesebbek talán már egyedül is képesek lesznek elboldogulni a szolgáltatók és ajánlatok bonyolult világában. Azoknak pedig, akik hozzám hasonlóan még ilyen kiváló tájékoztató anyagok után sem látják a fényt az alagút végén, a pannonsafe kész segíteni abban, hogy megtalálják a megfelelő megoldást.

Ha te is biztosítást kötnél, vagy csak szeretnél egy kicsit tájékozottabb lenni pénzügyi témákban, keresd fel a pannonsafe oldalát!