Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás pest megye

székhelyszolgáltatás pest megye

A család egy nagyon fontos dolog, ami rengeteg területét meghatározza az ember életének. Nem számít, hogy mennyire nem akarjuk, mindannyian családba születtünk és attól függően, hogy miként neveltek, egy csomó személyiségjegyünk így fog kifejlődni. Én például évekig lázadtam az ellen, hogy bármiben hasonlítsak a szüleimre. Ez talán nem is olyan meglepő, vagy ritka, mert szinte mindenki átmegy egy ilyen fázison az élete során. Érdekes volt azonban figyelni, hogy miként teltek az évek, nekem is mennyire megváltozott a hozzáállásom.

Különösen édesapámmal. Amikor tinédzser voltam, mindig azt éreztem, hogy bizonyítanom kéne neki. Elvégre ő, amikor annyi idős volt mint én, állítása szerint sokkal menőbb és érdekesebb dolgokat csinált. Ez pedig egy komoly falat képzett közöttünk, mivel nekem sokkal nehezebb volt megnyílni emberek előtt. Ahogy telt azonban az idő és én is felnőttem, szép lassan észrevettük, hogy mennyi minden hasonló is van bennünk. Az első dolog, amit együtt csináltunk, az a mindennapos úszás volt.

Reggelente felkeltünk; ő munka, én pedig iskola előtt, de mindketten elmentünk úszni. Néha csak félórásak voltak ezek az edzések, de energiát adott nekünk az egész napra. Rengeteg szép emlékem is van erről, mivel az uszoda a város szélén volt található. Az egyik reggel apám megállított és a távolba mutatott. Alig vettem észre, hogy éppen őzek néztek szembe velünk. Egészen a mai napig teljes pontossággal fel tudom idézni ezt a pillanatot.

A család kapcsán pedig most újra el kell kezdenem gondolkozni, most már teljesen más nézőpontból. Abban a korban vagyok, hogy igazából készen állnék a családalapításra technikailag. Viszont tudom, hogy mennyi minden van, amire oda kell figyelni, mikor az ember egy ilyen döntést hoz. Az anyagi és mentális dolgok mellett azt is figyelembe kell venni, hogy milyen partnert talál végül magának az ember. Emellett pedig azt, hogy sosem lesz tökéletes a nevelési módszerünk és talán egész életünkben tanulni fogjuk azt, hogy miként érdemes nevelni egy gyereket.

Hasonló érzéseim vannak a cégalapítással és a székhelyszolgáltatással kapcsolatban is. Most már pár éve annak, hogy megalapítottam a saját cégemet, viszont a székhelyszolgáltatással nem voltam elégedett. A befektetett pénzért az adott cég nem hozta az elvártakat és más helyen akartam keresgélni. Felmentem hát az internetre és beírtam azt, hogy székhelyszolgáltatás pest megye területén. Nemsokára rátaláltam a Székhely Centrum nevű helyre, ami végre megmutatta nekem azt, hogy mit is jelent egy profi és felelős székhelyszolgáltatás.

A Székhely Centrum elsőként azzal győzött meg, hogy nagyon szépen nézett ki az oldaluk. A kinézet egy olyan fajta figyelmesség, ami rengeteg dolgot elmond az adott cég hozzáállásáról. Hiszen ezzel akarnak meggyőzni minket arról, hogy megbízhatók és odafigyelnek a részletekre. Miután ezt az elvárást kipipálták, jött a következő pozitív csalódás. Ez pedig az volt, hogy nem húzták az időnket. Túl sok netes oldalnál veszem észre azt, hogy reklámajánlatokkal bombáznak minket és a fontos információkat bonyolult menürendszerek mögé rejtik. A Székhely Centrumnál nem kellett félni ilyen dolgoktól, mivel már a kezdőlapon elérhettünk minden lényeges dolgot, amire csak szükségünk lehet.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne biztosítottak volna tájékoztatókat is arra az esetre, ha az egyik téma bővebben érdekelne minket. A cégalapítás és a székhely igénylése egy bonyolult folyamat, ami alapból könnyedén elrettenthet egy kezdő vállalkozót. Éppen ezért tartom olyan nagyra azt, amit a Székhely Centrum nyújt nekünk. Mivel a tájékoztatóik ingyenesek, naprakészek és még könnyen értelmezhetőek is. Mit nem adtam volna, hogy ha valaki így elmagyarázta volna nekem ezeket mielőtt belekezdtem volna a saját vállalkozásomba…

Engem azonban most nem feltétlenül ez a része érdekelt a Székhely Centrum oldalának, hanem az, ami a székhelyszolgáltatás pest megye területén témával foglalkozott. Természetesen ez a fő része az oldalnak, úgyhogy nem kell sokat keresgélnünk ahhoz, hogy információt találjunk az egészről. Alapból a legfontosabb infó, amit ki szerettem volna deríteni az az volt, hogy hol találhatók ezek a székhelyek. A nehéz úton tanultam meg azt, hogy ez mennyi mindent tud befolyásolni negatívan és pozitívan is az ilyesmi.

Mivel az előző székhelyszolgáltatóm által biztosított hely nehezen megközelíthető volt és nem is szívesen jártam oda, amikor néha kellett. Éppen ezért voltam annyira megkönnyebbülve, mikor megláttam, hogy milyen választéka van a Székhely Centrum oldalának. Lehetőségünk van Budapesten és Újlengyelben is székhelyt alapítani és mindkét helynek megvannak a maga előnyei.

Budapestet nem kell túlmagyaráznom. Az külön tetszett, hogy Buda és Pest közül is választhatok, mivel sokkal inkább szeretem a budai oldalt, szimbolikusan is. Ettől függetlenül akkor sem kell szégyenkeznünk, ha a pesti székhelyt választjuk, mivel mindkettő a város fontos üzleti részein helyezkedik el.

Érdekes volt azonban az alternatív választás is, ami Újlengyel volt. Elsőre az ember felhúzhatja a szemöldökét, hogy miért alapítaná a székhelyét egy ilyen kis községben, ha egyszer a fővárosban is teheti. A Székhely Centrum azonban hamar felhoz nekünk komoly érveket Újlengyel mellett. Mivel ezen a helyen rengeteg adókedvezményt vehetünk igénybe. Ha például nem szeretnénk IPA-t fizetni, akkor ez a tökéletes választás. Egy ilyen lehetőség kezdő, és veterán vállalkozók számára is óriási profitot tud hozni. Ha pedig kételkednénk abban, hogy ez valóban így van, akkor elég csak megnéznünk azt, hogy hány nagy cégnek van ide bejegyezve a székhelye. Rögtön el fog oszlatni egy internetes keresés is minden kétséget.

Nagyon meggyőző volt, amit láttam, de azért arra is kíváncsi voltam, hogy a hely mellett milyen szolgáltatásokat is biztosít még nekünk a Székhely Centrum. Alapból annak nagyon örültem, hogy a havi tarifáik alacsonyak. Ettől függetlenül azonban minden olyan adminisztrációs tevékenységet ellátnak majd helyettünk, amik nagyon megnehezíthetnék a dolgunkat. Hiszen székhelynek kiválaszthatnánk egy saját ingatlanunkat is. Ezt azonban tapasztalatból sem ajánlom senkinek, mivel nagyon sok macera jár vele. A Székhely Centrum azonban leveszi a terheket.

Nagyon elégedett voltam azzal, amit láttam, úgyhogy neki is kezdtem a székhelyszolgáltatás igénylésének. Fontos számomra, hogy az adott cég tisztán és érthetően kommunikáljon velünk, hiszen a jövőben is ez lesz az egyik kulcs ahhoz, hogy össze tudjunk dolgozni. A Székhely Centrum persze ebben is kellemes csalódást okozott. Az ügyfélszolgálat nagyon figyelmes és türelmes volt, mivel sok kérdésem volt még, amikben biztosra akartam menni.

Megbeszéltünk egy időpontot a szerződéskötésre és nem kellett hónapokat várnom a váltásra. Nagyon hamar készen voltunk az egésszel, azóta pedig elégedett vagyok azzal a szolgáltatással, amit nyújtanak. Örülök, hogy a székhelyszolgáltatás pest megye keresésem kapcsán végül rájuk találtam, mivel teljesen más az életem azóta, hogy rájuk bíztam a székhelyem igazgatását.