Szponzorált tartalom

pólók

pólók

Életem legkönnyebb és leggyorsabb karácsonyi ajándék vásárlásán vagyok túl, ráadásul úgy, hogy ilyen kreatív, vicces, ötletes és praktikus ajándékokat még sohasem vettem. Az egész nagy karácsonyi bevásárlást a kanapémból intéztem el néhány óra alatt és másnapra már nálam is voltak és el tudtam kezdeni a becsomagolást. Ez lehetett volna akár egy utolsó pillanatos vásárlás is, akkor is ilyen tökéletes ajándékok lettek volna. Szerencsére én jól megterveztem, utána keresgéltem a dolgoknak, de legközelebb majd, ha random sos ajándék kell 1-2 napon belül, akkor is erről a webshopról fogok rendelni.

Nos, én egyedi pólókat vettem minden családtagomnak a LOLmarkt oldaláról. Azonnal beleszerettem a weboldalba, a nagy választékba, a viccesebbnél viccesebb és kreatívabbnál kreatívabb pólókba. A pólók, amiket rendeltem nagyon más kategóriájúak voltak, így biztos vagyok benne, hogy mindenkinek megtaláltam a hozzá legjobban illő darabot. Ezen a honlapon rengeteg különféle kategóriában vannak készen termékek, amiket azonnal meg lehet rendelni, de ami kifejezetten különlegessé és egyedivé teszi őket, hogy olyan terveket, szövegeket és mintákat is rá tudnak nyomtatni a pólókra, amiket a megrendelő saját maga tervez meg, talál ki. Így biztosan nem jön szembe senki az utcán, aki véletlen ugyan abban a boltban vásárolta a ruháját, mint mi.

Nem csak pólókat lehet venni, vannak bögrék, vászon anyagú táskák, pulcsik és sapkák is. Minden termék nagyon jó minőségű, és profi technológiával nyomtatják a mintákat is rájuk. Én maximálisan meg vagyok elégedve velük. A kiszállítást pedig újból meg kell említenem, mert nagyon ritka, hogy ma ilyen gyorsan kézhez kapja az ember a rendelését, főleg ha ruhadarabról van szó.

Férjemnek rendeltem három pólót, amiket úgy választottam ki, hogy a férfi pólók nevű fülön belül kifejezetten a férfiaknak való darabokra lehetett szűrni. Az egyik egy, a hobbijával a horgászattal kapcsolatos póló volt, amin vicces felirat volt. A másik, a munkájához kapcsolódott, ugyanis férjem tűzoltó, a harmadik pedig vicces feliratos póló volt, ami egy közös mókás emléket idéz fel.

Lányomnak szintén a hobbijával kapcsolatos volt az egyik rendelésem, mert ő nagyon szeret biciklizni. A másik egy pulcsi volt, amire macskás minta van nyomtatva. Kisfiam pedig egy vicces gamer mintájú és egy, a kedvenc filmjével kapcsolatos pólót kapott. Végül szüleimnek is rendeltem egy-egy pólót a nyugdíjas kategóriából, ami szintén kissé mókás választás volt részemről. Voltak még kifejezetten karácsonyi mintás és feliratos pólók, is amiből magamnak rendeltem egyet, mert ez a kedvenc ünnepem, nagyon szeretek ajándékozni, főleg, ha ilyen kreatív és kacagtató ajándékokról van szó.

Nagyon izgatott voltam, ahogy közeledett a karácsony és nagyon megnyugodtam, amikor láttam, hogy mindenki nagyon örült az ajándékoknak a fa alatt, jókat nevettünk közösen. Csináltunk is egy pár családi fényképet az új pólókban.